top of page

Grupo

Público·9 miembros
Jackson Stewart
Jackson Stewart

Bianka Mititelu Eu Te Vreau

mititelu a renuntat la FC U sau Fotbal Club U ca si denumire pentru a nu fi dezafiliata de lichidatorul judiciar la Fotbal Club U aflata in faliment........este echipa suporterilor vechi si noi .....si Mititelu facea pe ultrasul la fel ca portarul actual care a fost sef de galerie ............ce ma mira este implicarea lui Napoli .....posibil sa fie chiar echipa lui asta ....nu a lu Mititelu.....oricum Mititelu s-o lase mai moale ca nu este el Craiova si nici Oltenia.....este disgratios ce face ........si ce a facut .....in 2007 si 2009 a bagat echipa in insolventa pentru o datorie de doar 300 de mii de euro .....mai mare rusinea .....lu este Lottio ....ala are bani ...suporterii au vrut sa-l santajeze si sa ii ia clubul ....dar el a avut banii sa reziste si suporterii au cazut la puscarie ......Mititelu e un suporter, Gogoasa e suporter .....asta e echipa de amatori .....in liga 3 a ajus si colegiul national din campul lung ....nu este greu ....dar de acolo in sus este foarte greu .....fotbalul nu mai merge cu gargara politika cum a procedat mititelu de a promovat in 2006 pe combinatii.....sa nu uitam ca a promovat de pe locul 2 dupa Unirea Urziceni care in 2009 a iesit campioana .....la Craiova trebuie o echipa ....CSU sa se reformeze si sa devina OLTENIA CSU CRAIOVA .....si sa joace si in echipament rosu ....altfel vor ramane eterni studenti boemi .....FC OLTENIA a fost numele fotbalului si asa trebuia continuat ....FC OLTENIA 1915,1920 etc

Bianka Mititelu Eu te vreau

Dar a conținut și această acuză?N-a fost nicio acuză, era o discuție la modul general și vreau să închei discuția asta. Dacă s-a simțit jignită, vreau să-i spun că-mi pare rău și că n-a fost acesta sensul care a apărut în ziar. Nu cred că era necesar să apară în presă, eu o respect și o apreciez. 041b061a72

Acerca de

¡Bienvenido al grupo! Puedes conectarte con otros miembros, ...

Miembros

• info.tvactivatecode
  • Jaomamy Angelot
    Jaomamy Angelot
  • Jackson Stewart
    Jackson Stewart
  • Ľudovít Leško
    Ľudovít Leško
  • Edward Kryukov
    Edward Kryukov
bottom of page